Hívjon minket +36 1 880 4400
E-mail: info@kvazar-micro.hu

Microsoft CSP program

Havidíjas felhőszolgáltatások Microsoft Partnerek útján

Értékesítési szempontból: A Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) program egy újabb licencelési mód az Office 365, Dynamics 365, Windows 10 Enterprise, Azure, stb. szolgáltatásokhoz. Az Ügyfél felhasználói számára szinte semmi sem változik. A legfontosabb különbség, hogy az ügyfél a Microsoft Partnerétől is tud már havi, negyedéves, féléves és éves elszámolású, használat alapú díjfizetést kérni Microsoft Cloud szolgáltatások esetében. Másik fontos különbség, hogy ez nem licencértékesítés, nincs áru mozgás: folyamatos teljesítésű szolgáltatást számlázhat a Partner számláz az Ügyfélnek, Kvazar számláz a Partnernek. A számlán fel lehet tüntetni, hogy közvetített szolgáltatást tartalmaz. Ugyanazok a Microsoft Cloud szolgáltatások kaphatóak, mint eddig is. Ebben a rugalmas havidíjas formában könnyebb összekapcsolni a felhőszolgáltatásokat egyéb havidíjas szolgáltatásokkal, ezáltal partnereink kényelmesebben alakíthatják ki egyedi és komplex havidíjas csomagajánlataikat.
Marketinges áttekintő a Microsoft-tól ide kattintva. 

Ügyintézési szempontból: Partnerek számára a legfontosabb különbség a szolgáltatás számlázáson túl az, hogy az elsődleges supportot a Kvazar-Micro nyújtja számukra a már közismert gyors és szakszerű módon. Általában megoldunk mindent 1 munkanapon belül a szükséges infromációk birtokában. Emellett a Partner továbbra is nyújthat delegált adminisztrátori felügyeletet az Ügyfélnek. A Microsoft által publikusan közölt havi árakhoz képest a partnereknek kedvezőbb nettó árakat kínálunk, így közvetlen árrést lehet realizálni az értékesítésen. CSP licencelés keverhető a többi cloud licencelési formával, pl. meglevő Office 365 fiókokhoz a korábbi licencek mellé is lehet tenni ilyen havidíjas licencet. Árajánlat kérés és megrendelés ugyanúgy a microsoft@kvazar-micro.hu címen történik, mint eddig. Licencelési és technikai kérdésekben a cloud@kvazar-micro.hu csapat áll rendelkezésre.

Hivatalos jogi feltételek végfelhasználóknak ide kattintva láthatóak.

CSP rendelés esetében Ügyfél részéről szükséges adatok: Cégnév, hivatalos cím, kapcsolattartó név, telefonszám, e-mail cím. Ha pl. új Office 365 fiókot igényel az ügyfél, akkor egyeztetni kell a kívánt .onmicrosoft domain címet (fiók neve), és a használat helyét.

CSP rendelés esetében Partner részéről szükséges adatok: MPN ID, cégnév, hivatalos cím, kapcsolattartó név, telefonszám, e-mail cím.

Licenckezelés és Support: megrendelés után a Kvazar-Micro aktiválja a licenceket, hozzáadja a szolgáltatást (pl. az igényelt Office 365 user licenceket) a fiókhoz. Ha eddig nem volt fiókja az ügyfélnek, akkor a Partnerrel az adatokat egyeztetve a Kvazar-Micro létrehozza.

A licencek menedzseléséhez és a support nyújtásához külön engedélyezni kell a Kvazar-Micro hozzáférését az Ügyfél fiókjához (ha nem a Kvazar-Micro hozza létre). Ha már létezik Office 365 fiókja az Ügyfélnek, akkor az Office 365 adminisztrátorának egy felkérést kell elfogadnia az Office 365 fiókjába történő beavatkozáshoz. Ez az „Invitation Link’ delegált adminisztrátori jogot is ad a Kvazar-Micro számára, mely később visszavonható. Az Ügyfél látja a Kvazar-Microt mint CSP partnert függetlenül attól, hogy ki küldi ki a meghívóban a linket. Egyelőre nincs arra lehetőség, hogy a Kvazar-Micro ne látszódjon, és a Partner nevében végezze el a seat hozzáadásokat. Új fiók esetében is utólag lehet hozzáadni a Partnert mint rendszergazdát. Ennek kommunikációját a Partnerekre bízzuk.

Természetesen a Microsoft Partner is nyújthat delegált adminisztrátori szolgáltatást, ugyanúgy működnek e funkciói, mint eddig. Partneri információkat (DPOR) CSP-ben a Kvazar-Micro hozzáadja a licencekhez.

Gyakori kérdésekre válaszok, angolul, ide kattintva.

 

A Kvazar-Micro Magyarországon egyedülálló módon tud a CSP kiszolgálásához a Partnereknek, valamint a Partnereink Ügyfeleinek is önkiszolgáló felületet biztosítani, hogy még automatikusabban működjön a szolgáltatás igénylés és a számlázás, valamint a havi, negyedéves, féléves és éves előfizetések automatikus kezelése. Minden partnerünk saját márkás webshopot kaphat, amin lehet fizetni bankkártyával: ez után a kért szolgáltatások automatikusan létrejönnek, a Kvazar-Micro automatikusan számláz a Partnernek, Ügyfél is megkaphatja automatikusan a számláját. További információkhoz a cloud@kvazar-micro.hu címünkre lehet írni.

További kérdés esetén szívesen segítünk,

Üdvözlettel:

Kvazar-Micro CEE Kft.

cloud@kvazar-micro.hu

www.kvazar-micro.hu

+36 1 880 4400